Pages1

Thursday, May 19, 2011

Wanita seperti yg Dijelaskan oleh Jurutera..

Salam uols ...

Woman as explained by Engineer ini adalah translation dari tajuk di atas. Dulu masa aku study engineering, tak tau pulak benda yang aku study tu rupanya ada kaitan dengan aku...macam ni lah rupanya kalau dah terlalu kreatif.


Calculus

Gambar yang last ni memang selalu terjadi, selalunya kalau aku n Hb. ke Tesco, kata nak beli satu barang je, tengok-tengok satu trolley aku bawak balik...dengan alasan `ala bukan selalu sekali sekala je`...biasalah orang pompuan kalau ber`shopping..



6 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

kat ofis tak boleh nak tgk pic ni pula kak..takpe balik awe nak tgk pic ni..tang wanita ni mmg menarik..hehe

rara pinkmafia said...

hehehhehe tapi rara suke jadi perempuan =)

kaseh suchi said...

like..hehehe

kaseh suchi said...

like..hehehe

Melur Jelita said...

Wah! menarik! tak sangka jadi perempuan ni menarik..syukur sangat..alhamdulillah..hehe

ahmad said...

wah enjenier betul nih

Nuffnang Ads