Pages1

Thursday, May 26, 2011

Tengok Pirates of The Caribbean sampai tertidur..!!!

Ada jugak yg tak tahu POC tu...hhehehe...Pirates of The Caribbean laaa,,,,repost balik...

Aktiviti hujung minggu lepas, apalagi tengok wayang POC le...memang excited betul nak tengok. Aku pi berdua ja dengan Hb. Dah lama tak tengok wayang berdua...sekali sekala refreshing our love. Bagus jugak takde la hari-hari benda yang sama je...sekali sekala kena lah makan angin berdua.

Kami tengok tayangan midnight pukul 11.20pm di GSC QueensBay Mall...tayangan dalam 3D tu (jakun sekejap) maklumlah mana pernah tengok wayang 3D.

punyalah mahai tiket 17.00 ringgt....

Cerita ni aku rasa yang best pun masa serangan mermaid...ganas betul, tak sangka muka cantik, rupa-rupanya ganas makan orang. Patut la aku pernah dapat email dulu yang rupa ikan duyung ni sebenarnya huduh. Agaknya betul la tu kan. Part lain semua ok lah...terlalu banyak bersembang sampai aku hampir tertidoq dibuatnya...aku kasi 3 bintang...Lepas menonton kami pi makan supper pulak di Kapitan depan mall je...makan tandoori, pagi-pagi buta makan tandoori sambil tengok bola. Sorry aku tak segan sempat amik gambar. Gambar google jela...

tandoori with naan bread....
credit to google



p/s : pasni nak tunggu citer twilight pulak...

5 comments:

jeBateja said...

alamak...mcm ne ni...belum apa2 dah kata tak sedap...mmg tak best ke citer POC tu...ahakz..??

Haida said...

yela jebat...boring la yg ni ..

ahmad said...

citer poc citer pe ya ?

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe tgk kat tenet...sampai tertido sebab asyik buffered jerk...so malam ni nak layan betul2 kat wayang...awe suka jack sparrow..heheh

| cik azeya | said...

3 bintang je kak? malas lah nak tengok.. nanti nak tengok cerite karak. dorang cakap best. hehe.

Nuffnang Ads