Pages1

Tuesday, May 10, 2011

Jom Lepak di Bangku Kosong



Sertai segmen lagi, kali ni di buat oleh Blogger Bangku Kosong, cara-cara nak sertai segmen ini terbuka kepada blogger yang blognya kurang dari 500 FOLLOWERS, molek sangatlah tu blog ni pun masih baru lagi beroperasi.

So kepada rakan-rakan blogger jom la kita ramai-ramai memeriahkan lagi segmen ni, tarikh tutup penyertaan pada 13 Mei Jumaat ni sempat lagi. Klik DI SINI untuk penyertaan ye..





16 comments:

Srikandi Bonda said...

Salam perkenalan & follow. Nice blog. Keep it up! =)

Nurul Hamimi Awang Japilan said...

salam perkenalan. singgah n follow blog haida =D

Haida said...

terima kasih salam perkenalan juga..

cayob said...

waaa semoga awk berjaya ye....semua tu suruh awk follow ke.....mmmm....


Alang-alang saya dah datang, nak jemput awk...datanglah p rumah...:)
Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini...tak follow pun tak ape, janji awk datang.........

http://cayob.blogspot.com/

Jerung Gergasi said...

singgah sini jap, & jadi follower ke 122 =)

bungaitucantik said...

haaalluuu...
see ur link at blog bgku kosg..
i'm here n folow u, see my blog too..
weee...

Rahmad said...

berjaya menjadi follower anda yang ke 127..hehe..

happy blogging..

zonfoe said...

salam....
usha dan menjadi follower dari BK.. :)

p/s : reajin up date blog tau.. ~:)

Haida said...

Thanks to all of you,,,,sangat-sangat menghargainya saya akan cuba yg terbaik..

Haida said...

Thanks to all of you,,,,sangat-sangat menghargainya saya akan cuba yg terbaik..

hasrul hassan said...

Blog Bangku Kosong Inspirasi Masakan??? Biar brtulll .. sekali ngan Ben lak tu

Haida said...

eh ye ke hhehehhe...inspirasi jugak...dah tukar..:):)

Lina said...

hai slmt berkenalan...terima kasih follow my blog...i follow u back

::Mastura Zakaria:: said...

singgah follow kat sini...

sumaiyah_nda said...

giliran saya plak datang sini lepas lepak sanen....hehhe..n folow sini...baru dapat sign in...alhamdulillah..:)

Haida said...

thanks singgah...

Nuffnang Ads