Pages1

Friday, May 27, 2011

Berblog sambil memasak


Siapa kata tak sempat nak masak, kalau dah mengadap komputer...bole tau , tapi masak fries je la, ayam tak tau bole ke tak. Tak cuba lagi, tak berani takut jahanam PC walaupun minyak bukanlah pengalir, memang komponen tak short cuma jangka hayat mother board tu je yang kureng nanti.

Gambar-gambar ni adalah antara koleksi dari e-mail sebenarnya, tak tahu pulak sumbernya dari mana rasanya dari luar negara...kreatif betoi depa ni.   





Cuba perhatikan minyak yang di gunakan adalah minyak sayuran, kerana minyak sayuran memang sesuai di gunakan sebagai penebat.



p/s : Jangan lakukannya di rumah kalau dah lapaq sangat goreng ja fries kat dapur...

4 comments:

| cik azeya | said...

fuyoo. kreatif gile. tapi nak makan macam tak le nak masuk tekak je rasanya. baik goreng pakai kuali. lagi selamat. hahahaha.

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahahah...kalu ada nak juga la..entri kita hampir serupa.. :) cume lain jerk...eh sama ke tak eh..entah la :)

Mrs.Yie said...

tengok tu haa..sampai masak kentang goreng tu..siap untuk di makan.. :)

ahmad said...

Blogger otai tu hahaha haida jadi macam tu ya
XD

join contest lumayan,,meh la
kena tag...

http://trioseposen.blogspot.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

Nuffnang Ads