Pages1

Thursday, May 5, 2011

Lanun menyerang kembali..

Kaki – kaki wayang semua mesti korang tak sabar nak tengok cerita POC ni kan, harap semua bersabaq tunggu tayangan serentak 19 Mei ni ye. Aku pun dah lama tak tengok wayang last sekali tengok, kalau tak silap cerita The Twilight Saga - Eclipse kot. Banyak sangat layan movie kat Astro sampai dah takde masa dah nak tengok wayang. Sebelum tu kena recall balik cerita POC ni dari part 1, walaupun dah tengok banyak kali. Layan gambar je lah, semua gambar dari pakcik GOOGLE.


The Curse of The Black Pearl ( 2003 )
Blacksmith Will Turner teams up with eccentric pirate "Captain" Jack Sparrow to save his love, the governor's daughter, from Jack's former pirate allies, who are now undead.


Dead Man Chest - 2006

Jack Sparrow races to recover the heart of Davy Jones to avoid enslaving his soul to Jones' service, as other friends and foes seek the heart for their own agenda as well.


At Worlds End - 2007
Captain Barbossa, Will Turner and Elizabeth Swann must sail off the edge of the map, navigate treachery and betrayal, and make their final alliances for one last decisive battle.


On Stranger Tides - 2011
 Jack Sparrow and Barbossa embark on a quest to find the elusive fountain of youth, only to discover that Blackbeard and his daughter are after it too.   




9 comments:

dina darwina said...

nk tgk johnny depp berlakon jer

Haida said...

ramai peminat JD

msredcheesecake said...

cik haida,
msred memang tunggu citer ni...da lama tak jumpa capt jack...keheheee

msred follow k...

Haida said...

hehehe jom kita tengok citer ni ramai2 19 hb nnt...in 3D tu..

syufaa said...

hihihi..syufa xfollow sgt cite ni.. :D

Wahida Nasution Thakhrim said...

oh abang jack ku!! (^^)

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe mmg tunggu filem ni! tadi layan Fast Furious Five...superb!!
ada lagi movie menanti...jom bace entri..heheh

ahmad said...

Cik haida nak belanja tgok wayang ke hihihihi,,,, filem 3D yg tak best nya tak de sarikata bahsa melayu,,,lemah bi ddddd

cik sakdi said...

xsyiok la abang orlando aku xade. hehe

p/s:paling tunggu transfomers oh! hehe

Nuffnang Ads