Pages1

Saturday, May 14, 2011

Sakit-sakit pun makan Pizza..

Tadi dalam tak sihat sempat jugak pi makan di pizza hut....macam tu lah kalau layan tekak orang sakit bukan nak makan yang murah-murah. Ni pun rasa macam nak demam balik. Sempat la jugak aku men snap gambar budak-budak ni yg tengah kelaparan. Yang adik sampai tisu pun nak makan, yang kakak kaki pun dah naik atas kerusi...letih sangat la tu nak perabih sekeping pizza. Layan jela gambar-gambar ni...guna hp je.....






3 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

sakit kalu berselera tak pe kak...mana tau cepat sembuh :)

Khairil said...

kira ok lagi le sakit2 boleh makan ...pizza lagi tu...biasa le demam ni mulut rasa tawar tapi taste tinggi...

Haida said...

tu la time sakit le nak makn yg sedap..kalau sihat makan ikan kering pun bole..

Nuffnang Ads