Pages1

Thursday, June 9, 2011

PUJI ATAU KRITIKLAH ENTRI KU INI ..

Jom join segmen ringkas lagi padat dari sapa lagi kalau tidak bukan dari Sifu Ben Ashaari. Nak join jom klik header di bawah ye...




  1. Berdasarkan gambar ni , karangkan satu entri dan kaitkan dengan dunia blogger .. Tidak lebih 100 patah perkataan ..


Gambar di atas ni jelas menunjukkan keadaan traffic jammed yang tersangat lah kronik...yang boleh menyebabkan aku jadi sewel nyanyi sorang-sorang dalam kereta ala-ala dato` Siti. Mana tak nya kalau nak ke Tesco selalu 20 minit dah sampai, ni sampai 2 jam baru sampai...lenguh kaki aku tekan clutch dah la kereta pakai manual. Aku memang tak suka dengan traffic yang macam siput ni, tapi kalau dalam dunia blogging aku tersangat la suka kalau ada traffic...mana tak nya dengan traffic yang sebegini lah aku dapat menjana pendapatan, lagi tinggi traffic lagi banyak aku dapat duit.. hehhehe....betul ke. Selain itu dengan traffik yang tinggi juga membuktikan yang blog kita ni femes dan dikenali.






p/s : Pendek je karangan aku.....

11 comments:

Bro ahmad said...

salam,
nice,up trfik kt sini hihihi

jeBateja said...

lain kali hang rakam sore hang...xplore kat sini...mana taw sedap plak kami dgr...ahakz

cik Ida said...

nice entri.. ida suka!!!

Haida said...

@bro thnks bro...

Haida said...

@jebat tu la baguih jugak idea tu hehehe...

Haida said...

@cik ida tq vm...:):)

Salim Harmanain said...

aku pun suka up trafik hehehe..

http://salimharmanain.blogspot.com/2011/06/puji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

sab solhi said...

(^_^) nampakya trafik jadi isi utama... nice!!

fatin6789 said...

nice!(=

http://fatinliyana6789.blogspot.com/2011/06/segmen-puji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

Cik Cempaka said...

hehe,

mengejar dan dikejar trafik...

jangan dikejar polis trafik dah la ^^

jeBateja said...

hik...hik...baguih jer ke....buat lah....tak sabo nak dgr ni....ahakz

Nuffnang Ads