Pages1

Thursday, June 9, 2011

Help me....!!!!!!


Salam semua...
Wah lama betul rasanya dah tak menjengah ke blog kesayangan ku ini ...kui..Kui..kui.  Rasanya lebih dua minggu sudah aku tak post apa-apa, sibuk betul la. Aku seeloknya duduk kat rumah je goyang kaki mengadap PC...tu la gatai sangat nak kerja, masalahnya bukan aku yang cari kerja tapi kerja yang mai cari aku...ceh.  Nasib baik la tempat kerja dekat dengan rumah...tak la kalut tak tentu arah pagi-pagi nak pi kerja. Minggu depan  aku ada satu lagi training kena attend. di SAFIRA...aku tak tau tempat ni kat mana, aku bukan tau sangat jalan kat belah seberang ni...tanya Hb. Dia pun tak tau... kata orang Penang..adui...ada sesiapa yang tahu tak kat mana...help me please,,,aku kena training satu minggu kat sana ni...hmmm...






6 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

alhamdulillah dapat kerja...awe lbh suka kerja dripada duduk rumah kak..bosan..heheh

suha said...

tahniah (^_^)
erk tatau gak hehe

Elih Japahar said...

tahniah~~ pi search kat google map le haha

jeBateja said...

kawe org kajang....lagik le tak taw beb...ahakz

emeera asnary said...

haida, nyh utk kamu !

http://emysk8tergurl.blogspot.com/2011/06/tiba-masa-beri-penghormatan-yg-ke-50.html

tahniah !! =)

kemboja said...

yang dekat kwsp tu ka? hehe tahniah.. jalan2 singgha sini jap up trafik awak

Nuffnang Ads