Pages1

Sunday, June 26, 2011

Membeli belah di Pasar Karat...


Aktiviti shopping semalam...kemana lagi kalau tak ke Pasar Karat di Lorong Kulit, kenapa namanya pasar karat...sapa yang pernah pi mesti tau kenapa, karat-karat pun ada value tau. Sebenarnya macam-macam barang yang ada dijual di sini antaranya buah-buahan...harganya murah la sikit dari Tesco tu.


Kalau nak ke lorong kulit kena pi awai sikit kalau tak jem...ramai betul yang nak shopping kat sini. Pasar Karat ni bersebelahan dengan Rumah P. Ramlee dan Stadium Bandaraya.


jem suda....
Sebab niat nak beli buah so aku snap gambar buah je la...buah-buahan kat sini boleh dikatakan murah la jugak...kena pandai pilih sebab tak semunya elok...nama pun murahkan.
antara buah yang ada
Maka penuhla peti ais aku dengan buah-buahan..tu pun sekejap je habis tu.




8 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

sedapnye buah-buahan....

syrupmasin said...

perghh..gile bnyak buah..

KinosKoko said...

bestny bnyak buah...

^ai-mie : 아이-미^ said...

wee~ dekat johor pn ade pasar karat jugak...

jeBateja said...

uikk...ini kira mendiet kan diri ni.....kan...kan

deejay an said...

roadwalk ka? singgah dr bloger penang

Bro ahmad said...

ingat pasar karat kl jual barang2 lusuh hihihi XD...macam best je pasar ni?

pyejal said...

takde yang berkarat nampaknye..:)

Nuffnang Ads